Хасково

Хасковлийката Констанца Колева подреди втора самостоятелна изложба

Констанца КолеваВтора самостоятелна изложба ще открие тази вечер в парк „Заимов“  в столицата хасковлийката Констанца Колева, която  е зрелостничка на НУИИ „Илия Петров“ – София , специалност „живопис“.

Проявата  се реализира с помощта на  Столична Община, Район „Оборище“, която предлага място за неформален контакт между публиката и изкуството. Изложбата е част от  цикъла от културни  прояви, посветени на  кандидатурата на София за Европейска столица на културата  през  2019 г.

Двайсетте картини от изложбата на Констанца Колева, включват и дипломната й работа по „Живопис“, която в началото на юни тя защити с думите, че  „съвременният свят, все по-динамичен и технологичен, откъсва човека от природата и хармонията. Рисуването за мен е послание, но и диалог. Аз говоря чрез него, но и очаквам отговор. Може би търся споделяне….Отзивите за картините ми са важни, защото искам и искрено се надявам да стигнат до зрителите. „.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button