Регион

Двама пешеходци и пътник ранени при катастрофи за ден

Линейка, илюстрация84-годишен пешеходец от симеоновградското село Константиново е с опасност за живота след пътен инцидент. Вчера около 7:40 сутринта той е бил блъснат от 34-годишен водач с товарен автомобил Форд, който предприел неправилна маневра на заден ход.

Възрастният мъж е настанен в МБАЛ – Хасково с комоцио и охлузни рани по ръцете и краката.

При друг инцидент е пострадал 70-годишен мъж  от ивайловградското село Рогозиново. Той е бил блъснат от 35-годишен шофьор с Фолксваген Шаран, който се е движел с несъобразена скорост. Пешеходецът е с охлузни рани, настанен е в свиленградската болница.

Неспазване на предимство и употреба на алкохол са причинили още една катастрофа. Тази нощ около 01:00 часа на кръстовището на улица „Крайречна“ и булевард „България“ в Свиленград, 48-годишен шофьор на лек автомобил Тойота от кърджалийското село Кокалене, след употреба на 0,5 промила алкохол не е спрял на знак „Стоп“ и е ударил движещ се по път с предимство лек автомобил Опел, управляван от 19-годишен младеж от града. Пострадала е 19-годишна девойка, возеща се на предната седалка на Опела. Тя е с фрактура на таза, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button