Хасково

Хасковските протестиращи: Омръзна ни 23 години да чакаме

ПротестДвайсетина души се събраха на протест в Хасково в съботната вечер. На централния площад „Свобода“ се появиха плакати с надписи „Може да съм интернет лумпен, но не съм интернет пумпал“, „Вие самите сте грешка“, „Няма ли власт, която да дава затвор и за вас“, насочени към управляващите.

Протестиращите хасковлии се обявиха против цялата политическа лудост в България и поискаха промяна на избирателната система, която вече да включва изцяло мажоритарен вот.

Не искаме да ни управляват партии, които служат само на интересите на някои олигарси, обявиха недоволните и призоваха Сергей Станишев да си отива в Русия, където е роден.

Почнахме да чакаме по-доброто преди 23 години и вече ни омръзна да чакаме, категорични бяха събралите се на площада протестиращи. Те поискаха да дойдат нови хора във властта и посочиха, че това може да са и младежите, които сега са по площадите.

 Протест  Протест

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тихомир Стефанов-Димитровгра
Тихомир Стефанов-Димитровгра
22.06.2013 21:13 21:13

За протестиращите в София вече знаем- че тези дето се представят за високообразована интелигенция -голяма част от тях работят по м-ствата,ведомствата и към някои чужди бандитски фирми. Тяхното положение е РОЗОВО и ПРЕКРАСНО- добри заплати и добро заплащане и по един сандвич ако излезнат на протести-а за някои има и бутилка бира…И представете си- добра организация и стихийно и грубо представяне със стари лозунги и обидени политици не могли да влезнат в НС- използуващи дежурните искания :“ Оставка-мафия и червени боклуци“ И нещо твърде ужасно : Софиянци искат „нормално управление“ и “ нормални условия на живот“- пък забравиха кой през последните 4 години УНИЩОЖИ всичко нормално в тази държава и създаде БЕДНОСТ и МИЗЕРИЯ ?????Изкараха Делян Пеевски единствен олигарх в България-а забравиха по-големите олигарси – Плевнелиев,Бойко,Цветанов,Цв.Бориславова,Стефан Софиянски,Гергов,Иво Прокопиев,Ахмед Доган и др.и вместо да протестират против ГОРНИТЕ – тях ги впрегнаха и насочиха да искат оставката на Кабинета на Орешарски -който беше на 2 ДЕНА и ГЕРБ пак останаха НЕВИННИ- а кой съсипа България???? Същата наивност и невежест в момента проявяват и протестиращите от Хасково – както виждам между тях няма невежи и неграмотни младежи-а и те действуват по софийският начин за управлението на ГЕРБ – единствено обвиняват Сергей Станишев и Орешарски- много бързо забравиха как Бойко и президента назначаваха разни министри и шефове на спец.служби без да се съобразяват нито с депутати нито с НС !!!!!

да бе, да
да бе, да
22.06.2013 23:45 23:45

Господинът да не мами!
В Хасково протестиращите носеха и плакати „Не гоним туй, за да даойде онуй“ със снимките на Делян Пеевски (Туй) и Искра Фидосова (Онуй).
Вие, господине, сте заклет комунист. Само комунистите се опитват да предтсавят протестите като ръководени от ГЕРБ.
Напротив – ние търсим алтенатива и не приемаме, че изборът е или – или!
Всъщност и ГЕРБ, и БСП са за изритване отзад!

gore
gore
22.06.2013 23:56 23:56

то пък голяма алтернатива защото ще намерите. както и през февруари и сега не знаете какво искате. давате заявка за несъвместими искания. а това дали не значи лумпенизация.

Победоносец
Победоносец
23.06.2013 11:58 11:58

Подкрепям протестиращите и в Хасково,макар и само 20 души! Не подкрепям инертността на всички останали,които са доволни очевидно от затриването на нацията,поругаването на Българщината и нестихващите опити за потурчването на България-сега обаче по коварен и подмолен начин!
Но всъщност,защо да си смущават безмерния покой,изработения години наред модел на живуркане- така сладко и водещо до абсолютна безпаметност…стойте си пред телевизорите,пукайте ракийка и салата, ходете често в тоалетната и мрънкайте от време на време за това,че това не било добре,онова можело да не е толкова зле.
Но не смейте да корите онези,които са с по-будно самосъзнание и искат да променят нещата към ПО-ДОБРО и ДА ГРАДЯТ ЩАСТЛИВО И СМИСЛЕНО БЪДЕЩЕ В БЪЛГАРИЯ!

Тихомир Стефанов-Димитровград
Тихомир Стефанов-Димитровград
23.06.2013 16:49 16:49

Вижте бе господа- да оставим вече тези изтъркани и остарели понятия „комунист или антикомунист“ и да погледнем реално на нещата. Всички протестиращи особено от София искат промяна на модела и на живота- а всъщност автоматически отхвърлят Кабинета на Орешарски и предлагат за нови втори предсрочни избори. Да кажем,че за себе си са прави-добре! Кой ще назначи отново СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ- пак Президента на ГЕРБ. И какви ще са резултатите от организираните предсрочни избори- отново спечелени,фалшифицирани и купени от ГЕРБ. И знаете ли кой ще подкрепя отново ГЕРБ в НС или ДПС или другата както я наричате турска партия-защото много отдавна Бойко си е подсигурил нещата чрез Ердоган.Живеем в 21 век и трябва да се помирим със стотиците партийки и движения които КС продължава да регистрира .Особено ние -въобще не можем да отхвърлим дадена партия било ДПС- било БСП- единствено трябва да се борим да отпаднат субсидиите от партиите….Кой организирал протестите в София и в големите градове на България – ами то се разбира – като се започне от ГЕРБ ; РЗС ; ДСБ ;СДС ; НФСБ; България на Гражданите плюс разни „групировки“ които въобще не ги интересува обикновеният българин и най-бедните слоеве на населението. На кого най-много пречи Кабинета на Орешарски ? Ако този кабинет беше предложен от ГЕРБ или от по-горе изброените десни сили -щеше да бъде с ръкопляскания ОДОБРЕН!! Очакванията от Кабинета Орешарски – реално са най-големи,защото той е много ОТГОВОРЕН и голям професионалист- и истинските промени и развитие на икономиката може да ги извърши само той. НО КАПИТАЛИСТИТЕ и ПРЕДАТЕЛИТЕ пари ще плащат- за да му се иска ОСТАВКАТА !!!!!

янева
янева
23.06.2013 18:09 18:09

И ЛУМПЕНИ СТЕ И ПУМПАЛИ СТЕ.ВИЖТЕ СЕ ОТСТРАНИ КАКВИ ПАЛЯЧОВЦИ СТЕ.

Анонимен
Анонимен
24.06.2013 9:56 9:56

Първият и основен белег, че си за правова държава и демокрация, е да поискаш съд за Борисов и Цветанов. Има за какво – очевидни престъпления. Щом си затваряш очите за тях, не си десен, а партизанин, който иска да се докопа до келепира. Или си наивник, за който е по-важно да не дойдат „комунистите”. Или си откровен фен на Борисов, което съвсем не е атестация, че си сред интелигентните.

kompir
kompir
24.06.2013 13:33 13:33

БАЙ ТАНЧО, ЩЕ ВИ ОПРАВИ

Back to top button