Регион

Вече седмица търсят безуспешно тялото на удавилия се симеоновградчанин

Удавник, архивСедмица вече продължава издирването на 57-годишния симеоновградчанин, който се удави във водите на лека Марица.

Haskovo.info припомня, че след края на работния ден миналия понеделник мъжът отишъл да се разхлади във водите на реката заедно със свой приятел. Той разказал на полицаите как малко след като 57-годишният симеоновградчанин влязъл в Марица, водите го погълнали и повече не го видял.

Пожарникари и водолази от Хасково и Кърджали веднага започваха издирване на тялото на удавилия се мъж. Днес операцията продължава. Четирима служители от Областната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Хасково обхождат двата бряга на реката и едновременно с това ще претърсват Марица с лодка. За седмица те са обходили 10-километров участък.

Издирването на тялото на удавилия се мъж ще продължи и през следващите дни, съобщи за Haskovo.info инспектор Пламен Петков от Областната противопожарна служба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button