Регион

Птица подпали житен блок край Бисер, изгоряха 130 декара

Красимир Колев от Бисер е един от собствениците на нивата130 декара пшеница са изгорели при пожар в житен блок край харманлийското село Бисер снощи. Огънят пламнал около 18:30 часа, а на мястото пристигнали 3 противопожарни автомобила.

Огнеборците успели да спрат огъня преди да погълне и останалите 500 декара от нивата. Причина за инцидента е станала птица, която е попаднала на електропровод високо напрежение, уточняват от Областното управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Хасково.

Няколко часа по-късно пожарникарите са гасили запален контейнер за отпадъци на улица „Аида“ в Хасково.

Отпадъци и сухи треви са горели вчера в Узунджово и Маслиново, допълват от противопожарната служба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
старшината
старшината
26.06.2013 12:11 12:11

Това му се пада на Старшината, направи толкова мизерии в селото с топлите си връзки с Цветанов, че му лиза гъза до припадък. Айде сега да видим дали сина му ще бъде назначен на работа в полицията…..?????? Мизерник, използващ личната облага на гърба на нещастието на хората от с.Бисер.

гражданин
гражданин
26.06.2013 16:53 16:53

така им се пада на тъпите и зли бисерчани

Back to top button