Хасково

Пакетирани закуски извън хладилник донесоха глоби на търговци

Агенция по хранитеГлоба между 500 и 1000 лева ще отнесат собственици на четири хранителни магазина в Хасково, Свиленград и Димитровград.

В търговските обекти инспектори от Областната дирекция по безопасност на храните са се натъкнали на пакетирани закуски с млечен продукт или колбас, които се съхраняват извън хладилник.

На етикета на храните е било изрично посочено, че трябва да се съхраняват при температура 4 градуса, допълват от местната Агенция по храните.

През изминалата седмица инспекторите са извършили 102 проверки. Връчили са и 3 предписания, свързани с изрядността на документацията, санитарно-хигиенните условия в търговските обекти и правилното съхранение на стоките.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
26.06.2013 13:32 13:32

prodalgavaite s proverkite i aktovete do dupka!!!!!!!!!!togava ste razberat ideotite-sobstvenici?!!!ako prodalgavat togava zkrivaiteeeeeeeeeeeeee-tova e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button