Хасково

Откриха дрехи менте и амфетамини при проверка в автомобили

Полиция, илюстрация87 артикула с логото на защитени търговски марки са иззели димитровградските полицаи при проверка на автомобил, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Снощи малко преди 23 часа служителите на реда са извършили проверка на „Мерцедес“ на булевард „Димитър Благоев“. Колата е била управлявана от 40-годишен старозагорец.

При инспекцията полицаите открили спортни екипи, тениски, шорти и потници менте.

Шофьорът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Час по-късно служители от автопатрул на РУП – Хасково са извършили проверка на лек автомобил Опел Астра в района на жк „Бадема“. Полицаите забелязали, че докато тече проверката на документите, 21-годишно момче от село Козлец, седящо на дясната седалка до водача е изхвърлило хартиено топче с тиксо.

След отварянето му вътре са открити 4 хапчета и бяло на цвят топче с неправилна форма, реагиращи при полеви нарктосет на амфетамин. Познатият на органите на реда младеж е задържан.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button