Хасково

Хасковлия уби 45-годишния си брат след запой

Домът в който се е разиграла драмата45-годишен мъж е бил убит от по-големия си брат след пиянски запой. Сигнал за произшествието подала 70-годишната майка на двамата мъже, която вчера в 20 часа позвънила в полицията и съобщила, че синовете й са се скарали и сбили в жилище на бул.“Васил Левски“.

По-големият брат, на 49 години, намушкал с нож в гърдите по-малкия, който бил открит от изпратените на място полицаи в безпомощно състояние в коридора. Извикана е линейка, която откарала жертвата в хасковската болница. Лекарите обаче само констатирали смъртта на пострадалия.

Извършителят на престъплението е задържан в ареста за едно денонощие. Той не е криминално проявен, съобщиха от областната полицейска дирекция.

Домът в който се е разиграла драмата
Домът в който се е разиграла драмата

Пресаташето на ОДМВР Нина Николова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
02.07.2013 14:53 14:53

Пресаташето много се изпръцкало вече многооо…

Анонимен
Анонимен
03.07.2013 18:53 18:53

taka e,za sagalenie alkohola ne proshtava na nikogo i za nishto??!!!mnogo sa primerite specialno v tozi grad za tova kakvo moge da napravi alkohola daden 4ovek-absolutno edno goljamo ,,nishto,,za ogromno sagalenie?!!!!!kato pribavim proslovutijat mantalitet i prostashko mislene v tozi grad,njama kakvo da se u4udvame na takiva neshta??!!!zatova nishto hubavo i stoinostno ne se slu4va v tozi degradiral grad-palen v nad 90procenta ot prostaci,alkoholici,kompleksari,amatiori,zavigdashti lainar4eta,mafiot4eta,snobari,grandomani i t.n.???!!!!!taka e,tova e samata istina za sagalenie-prosto njama inteligentni i vazpitani hora,kakvito imashe predi godini-20,30nazad?!!!ne mogem da govorim za nikakva kultura,vazpitanie i normalni cennosti-tova e mnogo slogno za tozi esnafski grad v nastojashteto,a za galost i za vbadeshte,galko??!!!!!taka e ,neshtata sa otdale4e i sa navarzani???!!!!!

Back to top button