Регион

Задигнаха медни проводници за 300 000 лева

Полицейска кола, илюстрацияРазлични по вид медни проводници са били откраднати от производствено хале на частна фирма, намираща се в димитровградския квартал „Изток“. Кражбата е станала в периода от 25-ти юни до вчера, когато служители забелязали, че е проникнато в помещението.

Според 30-годишна софиянка, която изпълнява длъжността  „материално-отговорно лице“ апашите са задигнали медни проводници, обвити на дървени макари на стойност 300 000 лева. Работата по образуваното досъдебно производство продължава.

В РПУ – Димитровград е регистрирана и кражба на стрелка за преместване на релси. Тя е била задигната след демонтиране на жп-съоръжението. За максимум едно денонощие в ареста е задържан 37-годишен апаш от Харманли. Той откраднал близо 400 метра захранващ кабел, който подавал ток на 6 частни вили в местността „Старите лозя“ край града на Белоногата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button