Хасково

Военните спечелиха надпревара по стрелба с полицаи и журналисти

СтрелбаПолицаи, журналисти и военни отбелязаха празника на МВР – 5 юли като показаха точна стрелба с пистолет „Макаров“ по мишени от 25 метра разстояние.

По традиция медиите станаха съпричастни към празника на полицаите и представителите им хванаха пистолет в ръка. 5 отбора от полицаи, журналисти и военни се бореха ожесточено за победа.

От трите журналистически тима достойното трето място при отборите заеха Анета Кутелова, Тихомир Петков и Мартин Милчев. Само с няколко точки преди тях е отбора на специализираните полицейски сили при ОДМВР – Хасково, а с 1 точка разлика спечелилите първо място в отборната игра са военните служители от под. 52740.

В индивидуалните игри професионализма на сините униформи бе безспорен. На първо място със 71 точки се класира началника на отдел „Охранителна полиция“ комисар Ангел Цанков. Второ и трето място с разлика от по 1 точка заеха полицаите от специализираните полицейски сили Николай Николов и Адам Адамов.

Липсата на стрелкови опит журналистите компенсираха с много спортен хъс и ентусиазъм, независимо от факта, че куршумите се разминаваха от целта. Успокоението им беше, че при наличието на добре стрелящи полицаи се чувстват сигурни и в безопасност.

 

 Стрелба  Стрелба
 Стрелба  Стрелба

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
03.07.2013 17:00 17:00

браво

Анонимен
Анонимен
04.07.2013 22:05 22:05

Той Цанковото момче може и с топче да гърми ама няма откъде,щот го няма др.Петров иначе хммъъ…

Back to top button