Хасково

Обискират жилище за цигари, намират безпризорни деца

Полиция, илюстрацияПолицейска акция за цигари без бандерол завърши с намирането на двама безпризорни малчугани в Хасково. Вчера служители на „Икономическа полиция“ извършили проверка на 21-годишен пътник в автобус, който оставил съмнителен пакет в жилище на булевард „Съединение“.

При последвалия обиск те открили 1 800 къса безакцизни цигари и ги конфискували като съставили на младежа акт за нарушението. В провереното жилище били открити 2 малолетни деца – 9-годишно момче и 7-годишно момиче, оставени без надзор. Полицаите са уведомили за това социалните работници. Съседите потвърдили, че малчуганите действително са оставени без всякакъв  надзор, за което ще бъдат взети мерки спрямо родителите им от страна на социалните служби.

Безакцизен алкохол иззеха вчера свиленградските полицаи съвместно с колегите си от митническото управление. Те обискирали дом в село Капитан Андреево, в който живеел 40-годишен новозагорец. Открити били 8 бутилки уиски без бандерол и още 11 за които има съмнения, че са с фалшиви етикети.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button