Спорт

Динко Халачев отпадна от „Хасково къп“

Тенис, илюстрацияВъпреки че игра пред местна публика, Динко Халачев не успя да преодолее първия кръг на фючърса за мъже с награден фонд 10 000 долара, който се провежда на „Кенана“.

Получилият „уайлд кард“ хасковлия нямаше никакъв шанс срещу втория поставен и № 399 в ранглистата Дино Марчан и очаквано загуби от хърватина с 0:6, 3:6. От 7-те български тенисисти, които участват в основната схема на международния турнир, напред продължават само трима – националите Валентин Димов и Тихомир Грозданов и стартиралият от квалификациите Данаил Търпов.

Третият поставен Александър Лазов отстъпи на французина Тристан Ламазен с 4:6, 6:7. Финалистът от фючърса в Стара Загора Димитър Кутровски изненадващо загуби от 18-годишния французин Енцо Пи /№ 882/ със 7:6, 4:6, 0:6. Петър Трендафилов пък отпадна с 2:6, 4:6 от Тото Грозданов в българското дерби на деня.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button