Регион

3 пожарни гасиха къща, изгоря автобус на полигон

Пожар, илюстрацияКъща е горяла вчера в село Войводенец, община Стамболово. Огънят бил предизвикан от късо съединение. На местопроизшествието са изпратени две пожарни от Хасково и една от Харманли, които потушили пламъците и спасили една от сградите.

Унищожени са 120 квадрата сгради разгъната площ, 10 квадрата покривна конструкция от съседна къща и покъщнина.

20 декара небалирана слама са изгорели вчера при пожар в суха трева и храсти в землището на село Сусам, община Минерални бани. Причина за инцидента е небрежност при боравене с открит огън. 3 пожарни от Хасково и една от Димитровград са участвали в гасенето на пламъците. Благодарение на огнеборците са спасени 500 декара слама.

Автобус „Мерцедес“ се е запалил при огневи работи на бившия автополигон в Димитровград.  Пожарът станал вчера в ранния следобед. Пристигналите на място огнеборци успели да спасят гаража, но пламъците унищожили автобуса.

Отново вчера заради късо съединение се е запалил булдозер в ТЕЦ-3 край Димитровград. До идването на пожарната огънят изпепелил електрически кабели.

Служителите на областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“ са гасили и 6 пожара в сухи треви на различни места в региона.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button