Регион

Англичанин си гледал канабис на село

Канабис, илюстрация52-годишен поданик на английската кралица бе арестуван от полицията заради отглеждане на растения от канабис в домашни условия.

Криминалисти от РПУ – Харманли извършили проверка в дома на британеца в село Малко Градище.

При обиска служителите на реда открили 4 растения, за които направения полеви наркотест потвърдил, че е канабис.

Англичанинът е задържан в ареста до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от областната дирекция на полицията.

2 900 къса безакцизни са иззели симеоновградските и хасковските полицаи. Вчера служителите на симеоновградския участък са проверили хранителен магазин на улица „Граф Келер” в града, където са открили 880 къса цигари и 1,500 кг нарязан тютюн. Последвала е проверка и на кафе-аперитив на улица „Васил Левски“, откъдето са конфискувани още 220 къса цигари без бандерол. Двамата собственици са добре познати на органите на реда. Незаконната стока е иззета с протоколи за доброволно предаване.

Хасковските полицаи вчера също са конфискували поредното количество безакцизни цигари. При проверка на личния багаж на 52-годишна хасковлийка в квартал „Република“ са били намерени 800 къса без бандерол. Заловен е и 17-годишен младеж, който предал на проверяващите 1000 къса безакцизни цигари.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button