Спорт

Динко Халачев изпусна титла на двойки

Халачев и Трендафилов в бяло-синьоНевероятен малшанс продължава да преследва хасковския тенисист Динко Халачев и партньора му Петър Трендафилов. За пети пореден път двамата изпускат титлата на двойки на турнирите, в които участват този сезон.

В изиграния днес на „Кенана“ финален мач на фючърса с награден фонд 10 000 долара актуалните вицешампиони на България отстъпиха на французите Жулиен Демуа/ Глеб Сахаров с 6:3, 3:6, 5:10. Така Халачев и Трендафилов останаха на косъм от титлата при дуетите на „Хасково къп“, с което абсолютно повториха представянето си на държавното в зала и фючърсите в Пловдив, Варна и София.

Националът Тихомир Грозданов се класира за полуфиналите на турнира в Хасково след като днес отстрани със 7:6,6:3 младия беларуски тенисист Яраслау Шила, № 700 в ранглистата.

В спор за място на финала варненецът ще играе срещу 18-годишния французин Енцо Пи /№882/, който досега записа три победи на фючърса – над Димитър Кутровски, Данаил Търпов и над своя сънародник Грегоар Барере.

Поставеният под № 6 Тихомир Грозданов е единственият български тенисист, който продължава надпред в турнира „Хасково къп“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button