Регион

Бизнесмени отвлекли и набили свой работник заради съмнение за кражба

Арест, илюстрацияМъж на 58 и жена на 57 години са задържани до 24 часа в районното полицейско управление в Димитровград за отвличане и противозаконно лишаване от свобода, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Двамата съпрузи се усъмнили, че 21-годишен техен работник им е откраднал портмоне с 2 600 лева, което те оставили в офиса на фирмата си.

Те качили момчето в колата си и го откарали в гориста местност. По-късно го завели в къщата си в село Узунджово, където продължили да го заплашват. Накрая се върнали в офиса на булевард „Патриарх Евтимий“ в Димитровград и го заключили в междинно помещение, където му нанесли побой и го карали да си признае за кражбата.

По-късно младежът е открит и спасен от служители на СОД при РУП – Димитровград, които са посетили сигнал от паник-бутон на съседно помещение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
katillllllllll!!!!!!!!!!
katillllllllll!!!!!!!!!!
08.07.2013 18:23 18:23

sega tezi trjabva da gi puknat ot boi i e*an,kakto i da platjat te na mom4eto edna mnogo solena suma pari4ki?!!!!!!!!!!!!!!!!!!togava shte razberat mnogo istini za givota-mrasni maloumnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a policijata da ne si trae,a da napravi tova koeto trjabva,za da ne ostane beznakazano porednata ideotshtina??!!!!!!!!!!!!!

Back to top button