Хасково

Атака: Не може 30 000 души да определят съдбата на милиони

Гален МоневНе може 30 000 души, колкото най-много се събират по протестите срещу правителството, да определят съдбата на милиони. Това заяви хасковският депутат на Атака Гален Монев, който днес даде брифинг, за да представи приоритетите в работата си в Народното събрание.

Единственото искане на протестиращите е да падне правителството, а никой не казва какво ще се случи след това, обоснова се Монев. Въпреки това той и партията му не подкрепяли кабинета Орешарски и били готови във всеки момент да го съборят като не осигурят кворум.

Запитан защо Атака е осигурила съществуването на правителството, Монев отрече това да е вярно, но след това заяви, че ако партията му не била осигурила нужния кворум в парламента, то на власт щели да дойдат ДПС, а не БСП. Най-важно било да бъде махната ГЕРБ от властта.

Работата в парламент е много бавна и трудна заради отсъствието на ГЕРБ, допълни Монев. Една от двете комисии, в които той бил член – тази по земеделие и храни едва тази седмица провела първото си заседание. На него станали ясни скандални факти като това, че в определени сектори са усвоени едва около 30% от евросредствата.

Монев е част и от комисията по европейските въпроси и контрола на еврофондовете. Като заместник-председател той смятал да представи културно-историческото наследство на Хасковска област и да търси варианти за развитие в тази сфера.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ррр
ррр
08.07.2013 16:35 16:35

Това че не стачкуваме не значи че ви подкрепяме!ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА!!! Защо върнаха новините на турски по канал 1!АТАКА сте национални предатели!

Цетан
Цетан
08.07.2013 17:31 17:31

И като не осигури Атака кворум пада правителството. Следва ли, падане на новините на турски по БНТ – не. Загубваме социалните придобивки които правителството запозна да изпалнява. САМО. Следва таржество на олигархията.

Геновева
Геновева
08.07.2013 18:15 18:15

Дебела свиня – и жена нямаш пък държавата ще оправяш. Шопар. И понятие си нямаш от Хасково, тръгнал си да говориш. Знам ги аз такива като тебе.

Павел
Павел
08.07.2013 18:17 18:17

Поредният неудачник от Атака, тръгнал да става голяма работа. Вие сте предатели. Не те ли е срам да се появяваш тука?

Асенова
Асенова
08.07.2013 18:19 18:19

А в момента не са ли ДПС на власт бе, господине. Как не ви е срам наистина.

Ася
Ася
08.07.2013 19:17 19:17

Много са ми смешни пикльовци, които още семейство не са създали да говорят за реформи. Младежо, може и да ти е чиста работата, но разбери, че си още незрял да бъдеш на това място. Нямаш деца, нямаш жена – не знаеш какво е да се грижиш за семейство в днешните трудни времена. Когато имаш – тогава ще можеш да разбереш какво му е на обикновения българин със семейство. Герб не са по-лоши от ДПС, поне са българи, а вие турците ги върнахте на власт.

ivan
ivan
08.07.2013 20:57 20:57

prebiraite si bolniia lider volen i se mahaite

Back to top button