Хасково

За пореден път „Тангра“ взе купата на кмета на Приморско

Фестивалът„В магията на танца и морето“ се потопиха за седмица танцьорите от хасковския балет „Тангра“. 40 от възпитаниците на Дорина Инджова взеха участие в Отворения танцьов фестивал, организиран от община Приморско и Българска спортна танцова федерация.

За пореден път хасковските танцьори показаха класа и взеха купата на кмета на морския град и приза на БСТФ за цялостно представяне. Младежите се състезаваха в четири възрастови групи, спечелиха 43 купи и десетки медали.

ФестивалътВъв фестивала „В магията на танца и морето“ участваха 6 клуба от България от Хасково, Бургас, Нова Загора, София, Приморско, Китен и един от Чехия. Те мериха сили в 10 стила – класически танц, характерни танци, етно шоу, джаз, модерн, танцово шоу, латино шоу, бели денс, хип – хоп и акро джим.

Освен да се състезават, танцьорите се забавляваха, а свободното си време прекарваха на плажа. Състезателните вечери започваха в 17:00 часа с награждаване. Последната гала-вечер бе повече от предизвикателство за призьорите. За да получат медалите и купите си те трябваше да демонстрират и други свои таланти, различни от танцуването.

Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът
Фестивалът Фестивалът

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.07.2013 18:35 18:35

bravo na tangra i dorina indgova!!!!!!!!!!!!!!!!taka idvat uspehite,sled kato si mnogo dobar?!!!!!!!!!!!!!!!!!koito go moge ,si go moge,no s trud i mnogo ,,serioznost,,,koeto po princip ne e prisashto za haskovlii???!!!!!!!!!!!!!!!!taka,4e goljam poklon i uvagenie,zashtoto tova e edno ot malkoto hubavi neshta,koito se slu4vat v tozi zloben,prostashki i esnafski grad?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tova e samata istina ,kojato ne ottarva na mnogo hora tuk,da??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
08.07.2013 19:31 19:31

kolko mnogo zlobarshtina ima v tozi grad,ne e istina??!!!!!prostaci i kompleksirani amatiorkovci kolkoto si iskash???!!!!!no kervana si varvi,a ku4etata si lajat li lajat??!!!!!lainjani usti ne se zapushvat??!!!!!!!!!!!!!po dobre ostavi zlobarite-kompleksari da se pukat i samoizma4vat,zashtoto tova e strashna bolest,kojato ne se lekuva?!!!!!te sa neizli4imo bolni,samoizjagdat se,o da???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
08.07.2013 20:54 20:54

k*r za vas zlobar4eta-bolni sashtestva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
08.07.2013 22:25 22:25
Анонимен
Анонимен
08.07.2013 22:50 22:50

dorina i balet ,,tangra,, pe4eljat i ste pe4eljat,zashtoto rabotjat i pravjat tova ,koeto drugi ne pravjat,a za smetka na tova samo izbivat kompleksi,4eshat si ezicite,ne mogat i njma da napravjat nishto stoinostno v tozi givot-gospod gleda i nakazva?!!!koito e zlobar mu se vrashta tapkano,razberete go tova neshto ideot4eta???!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
09.07.2013 14:27 14:27

kolko galko e da si amatior-zlobar?????!!!!!dosta ste takivavrediteli v nasheto prostashko haskovo?!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button