Регион

50 дка пшеница и 25 дка лозя изгоряха при пожар

Пожарна, архив50 дка пшеница са изгорели при пожар в землището на тополовградското село Княжево, съобщават от Областната противопожарна служба.

Огънят лумнал в понеделник по обяд след като камък попаднал в хедера на комбайн. Бързата намеса на огнеборците предотвратила разрастването на огъня. Спасени са 3000 дка пшеница.

Близо час по-рано пожарникарите са гасили пламнали изоставени лозя в свиленградското село Левка. Заради небрежност за изгорели 25 дка масиви.

Още 5 пожара с сухи треви са регистрирани вчера в селата Рабово, Левка, Димитровче, Момково и до пясъчната кариера край Свиленград.

В първия работен ден от седмицата пожарникари и спасители са отстранявали две паднали дървета по пътя за село Малево и на ул. „Родопи“ в Хасково, отводнявали са мазе на къща в Маджарово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button