Хасково

„Весело лято“ в читалище „Пейо Яворово“

Весело лято„Весело лято“ организира за най-малките си приятели хасковското читалище „Пейо Яворов“. Срещите с децата, готови да се забавляват през ваканцията, са всеки понеделник, сряда и четвъртък от 10 до 12 часа, съобщи за Haskovo.info секретарят на културното средище Росица Димова.

За всички, осмелили се да се докоснат до предизвикателството, работят клубове за различни интереси. „В творческото ателие участниците имат възможност да проявят своите способности в изработването на колажи, макети, играчки та дори и полезни неща за бита като солници, подложки за чаши, салфетки, ветрила„, допълни Росица Димова.

Весело лятоЕдно от най-интересните занимания се оказало четене по роли, което дава възможност за изява на актьорски таланти. „Ценни съвети децата получават за различни стилове танци. Често тихите игри завършват с кръшно българско хоро„, разказа още секретарят на читалището.

„Клубът „Запознай се с професиите“- сектор“ Млад готвач“ предоставя на децата възможност да научат интересни факти за кулинарията и с удоволствие разменят рецептите помежду си. Титлата „Най-младият библиотекар“ пък привлича всички момичета“, допълни Димова.

Вратите на „Весело лято“ ще бъдат отворени до 1 септември. Предстоят виртуалните пътешествия по картата на света , а също така и реализирането на идеи, постъпили от самите участници в лятното предизвикателството на читалище „Пейо Яворов“.

Весело лято Весело лято

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button