Хасково

БСП – Хасково започва подписка в подкрепа на правителството

ПодпискаПодписка в подкрепа на правителството на Пламен Орешарски и Народното събрание започва хасковската организация на БСП, съобщават от местната структура на червените.

Решението е било взето снощи на разширено заседание на актива на столетницата, на което е била обсъдена и анализирана актуалната политическа обстановка в страната.

Подписите ще се събират от мобилни групи от младежи, които ще обикалят областния град. Желаещите да дадат своята подкрепа на правителството могат да се подпишат и в общинския съвет на БСП на ул. „Стефан Караджа“ 23.

„Членовете на партийния съвет, контролната комисия и председателите на основни партийни организации се обединиха около тезата, че подкрепят извършеното до момента от министър Драгомир Стойнев, особено социално значимите мерки в сферата на икономиката и енергетиката“, се казва в прессъобщение до медиите, изпратено от БСП  – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.07.2013 13:56 13:56

ГОНЕТЕ КОМУНИСТИТЕ ХАСКОВЛИИ
НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ ДА ВИ ИЗЛЪЖАТ

ОБИКНОВЕНО ЛЪЖАТ И КАЗВАТ ЧЕ Е ЗА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!

Анонимен
Анонимен
09.07.2013 14:21 14:21

a drugite ne komunisti kakvi sa be oligofren??!!!te kakvo pravjat,ne kradat li, ne lagat li,te idealni li sa?????!!!!!nali gi vidjahme dosega kakvo napraviha???!!!!!

ррр
ррр
09.07.2013 17:02 17:02

Живота ми мина от чакане за по добър утрешен ден!!!От това което казвате че ще направят тези и предишни!!!И комунягите няма да цъфнат ида вържат!Заблудените хорица не си спомнят повече от 2-3 годинки какво се еслучвало!Едва ли има смисъл да си чешим езиците по форумчетата и да се дразним!

Митко Трендафилов
Митко Трендафилов
09.07.2013 19:05 19:05

Към горните ОЛИГОФРЕНИ ! Хей момченца – няма вече комунисти няма вече и антикомунисти- има само като вас неграмотни сеирджии и клеветници -които не знаят какво искат и на коя страна да застанат! И без това голяма част от вас не участвувате в изборите- а после еди-кой си бил виновен и щом искате капиталисти да управляват България – сложете си по един портрет на Президента и на Бойко на врата и бягайте по асфалта-а може и да отидете до София пред НС да си изкарате по някой лев….

Анонимен
Анонимен
09.07.2013 19:52 19:52

oligofrenite sa tezi ,koito si misljat,4e dargavata ne se kradeshe pri gerb??!!!tja se e krala vinagi i predi i sega,zashtoto vseki lamti za vlast i pari,a nikoi ne misli naistina za bednija narod i dargavata???!!!!!az podkrepjam tezi ,koito naistina se ma4at da napravjat neshto za naroda?!!!!!!!na balgarina mu dai vinagi da plue ,otri4a,da gleda siir,a ne da misli konstruktivno i pozitivno?!!!!!balgarite postojanno o4ernjame njakogo i neshto???!!!zatova vsi4ko e na tova pologenie i varvim nadolu i nadolu???!!!njma li edinstvo v dargavata,koito i da doide njama nikakvo zna4enie???!!!!!vseki shte si krade i t.n.?!!!!!balgarino ,spri s tazi al4nost za vlast i pari,kakto i s tozi negativizam???!!!!!do nikade njma da ja dokarame taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!

дядо Иван СССР
дядо Иван СССР
09.07.2013 21:31 21:31

КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ САМИ ДА СЕ ОПРАВИТЕ ИЛИ ЧАКАТЕ ПАК НИЕ ДА ДОЙДЕМ…….НИЕ ЩЕ ДОЙДЕМ НО ТОЗИ ПЪТ НЕ ДА ВИ СПАСЯВАМЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ …….

Back to top button