Хасково

Катастрофиралият в Украйна автобус – хасковски

Маги турБългарският автобус, който катастрофира тази сутрин в Украйна е на хасковската фирма „Маги тур“.

При катастрофата във Волинска област са загинали 8 души. Според различни информации единият или и двамата български шофьори също са починали. Пострадали са други 27 души, съобщи Държавната служба по извънредни ситуации, цитирана от РИА Новости.

Маги турБългарският автобус е превозвал белоруски туристи – 40 деца и 8 възрастни за лагер в Слънчев бряг. Катастрофата е станала сутринта и повечето пътници са спели.

Фирмата-превозвач е „Маги Тур“ – Хасково, информира Министерството на икономиката. Тя е регистрирана и за извършване на туристическа дейност. Като такава  притежава всички необходими редовни документи за извършване на дейност, допълниха от ведомството, цитирани от Нова телевизия.

Служителите на фирмата в офиса им в Хасково обясниха, че са научили за инцидента от медиите. Собствениците вече пътуват към Украйна. В момента фирмата имала три автобуса в страната и дори не заели за кой от тях става въпрос. Всички документи и автобуси на фирмата са изрядни, обясни Живко Добрев от офиса на фирмата, който изказаха съболезнования на близките на загиналите.

ВидеоВижте какво още казаха от офиса на фирмата

Видео от катастрофата:

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ащжнмлвн
ащжнмлвн
11.07.2013 20:37 20:37

Докато хората протестират заради глада и мизерията, в която живеят, представители на ПП ГЕРБ прахосват държавни пари. След като стана ясно, че от партията на Бойко Борисов са закупили бронирани лимузини, сега АФЕРА се сдоби със скандална фактура, която показва как вместо да ходят на работа ГЕРБ-аджиите пръскат данъкоплатски пари в хотел. В АФЕРА бе изпратена фактура за 6000 лв., които са прахосани само за ден в хотел в Сапарева баня. Хотелът „Рилски езера” бе домакин на събиране на представители на ГЕРБ – Кюстендил, начело с депутата и областен координатор Кирил Калфин и местни партийни функционери.

АФЕРА пази името на източника си, тъй като той може да бъде уволнен от работа, но реалността е потресаваща – докато този човек работи за 300 лева месечно, гербаджиите харчат 6000 лева за нощ! И начело с Бойко Борисов отказват да ходят на работа в парламента.

Afera.bg

ivan
ivan
11.07.2013 21:09 21:09

i 6efa na VIK e GERBADJIA i toi har4i po hiledarki na ve4er

ivan
ivan
11.07.2013 21:32 21:32

DA PRAVISTE TE NE HODIAT NA RABOTA PRIMER E I STOI4EV KOITO SA6TO HODI PO DVA 4ASA NA DEN NA RABOTA ,A SLUJEBNATA KOLA E V DIMITROVGRAD I MU VAR6I 4ASNATA RABOTA I RAZHOJDA SEMEISTVOTOMU ,A NII SI PLA6TAME SKAPATA VODA

gosho
gosho
12.07.2013 9:00 9:00

abe tazi magi tur sho eza firma vsi4ki piyani otrepiha horata pak vsi4kite sa piyanitsi za zatvora vednaga. sabolevozvanie na po4inalitew leka im prasta

Back to top button