Хасково

Настаниха Вангел и дъщеря му в общинско жилище

Вангел и Елисавета в ново жилищеОбщина Хасково осигури жилище на инвалида от село Узунджово Вангел Христов и дъщеричката му Елисавета, за които ви разказахме преди седмица. Семейството живееше с минимални доходи в къща, която всеки момент може да се срути.

След кампания, предприета от познати на Вангел и медиите в Хасково, на мъжа беше отпусната социална помощ докато излезе новото му решение от ТЕЛК, за да бъде подновена пенсията му, а кметството намерило вариант извънредно да осигури социално жилище с минимален наем.

Вангел и Елисавета в ново жилищеВангел и Елисавета получиха днес ключовете за новия си дом, а благодарение на добри хора скоро ще имат и обзавеждане. Така най-големият проблем на таткото, който сам се грижи за дъщеря си, ще бъде решен. Тепърва обаче предстоят още трудности, за които трябва да се намери решение.

Вангел е с диагноза болест на Бехтерев и ставите му прогресивно дегенерират. Заболяването води и до глаукома. За да спрат болките на Вангел, е нужно да му бъде поставена изкуствена тазобедрена става, за което са нужни над 3 000 лева, за които той отново ще разчита на дарения.

Вангел и Елисавета в ново жилищеВсеки, който иска и може да помогне, може да занесе даренията си до края на следващата седмица от 9:30 до 12 часа в ОУ „Св.св. Кирил и Методий“ в стаята на педагогическия съветник на първия етаж или да се свърже с община Хасково на тел. 038/ 60 33 10.

Тъй като семейството се нуждае най-вече от пари, всеки може да преведе средства директно в сметката на Вангел:

ИНВЕСТБАНК АД
BIC / SWIFT Code: IORTBGSF
IBAN: BG44IORT80311001470600
Вангел Ангелов Христов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.07.2013 12:37 12:37

pomognete na tezi hora,molja vi ?!!!!v grada ima dostata4no zamogni hora?!!!!!!!!!prosto im podaite raka na tezi ot4ajani i bedni horica?!!!!!!!!!!!!!!

читател
читател
12.07.2013 16:16 16:16

Може да се помогне, както със суми по банкова сметка, така и в пункта в училището, за сега от цяло Хасково има само 1-2 отзовали се хасковлии, срамота! В кампанията, с дарения се включиха предимно хора от други градове!

Анонимен
Анонимен
12.07.2013 21:57 21:57

ami za sagalenie e tova predstavljava haskovoto i horata i goljama 4ast ot horata,koito givejat tuk??!!!mnogo sme ,,4ove4ni,,.njma shto?!!!a sme edin ot gradovete s nai-mnogo paralii-,,barovci ug,,???!!!!!!!!!!!!samo,.4e te njmat nai-vagnoto-sarce ,kakto i nishto v glavata?!!!!!!!!!!!!e,po-vagnoto e da se fukat s koli4kite i dgip4etata si,kakto i s vili4kite i kashtite-palati i nikoi i nishto ne gi interesuva?!!!!!!!!!te si givejat v tehen sobstven grandomanski i snobarski-prostashki svjat?!!!!!!!!!!!!!!neka horata ot drugi gradove da si pravjat oshte zaklu4enija za grada ni i horata,koito givejat v nego??!!!!!!!!!!!!!!!!

Дарения
Дарения
14.07.2013 12:35 12:35

Предметни дарения се приемат до 19.07 вкл. от 9,30 до 12,00 ч. в ОУ „Св.Кирил и Методий“, ет.-1 в стаята на педагогическия съветник и в ж.к. „Орфей“ зад бл. 30, Център за интелектуално и духовно развитие.
За допълнителна информация: https://www.facebook.com/events/565110316863458/

Back to top button