Хасково

40 заявления за напускане на ГЕРБ, половината не били членове

ГЕРБ40 заявления на хасковски членове на ГЕРБ за напускане на партията са получени в централата в София, съобщиха за Haskovo.info от местния офис.

Заявленията са получени в столицата чрез куриер и не са минали през офиса на партията в Хасково. 17 от тях не са от членове на ГЕРБ, обясниха от пресцентъра. В тях не фигурирали лични данни, по които да бъдат разпознати хората.

Всички изрядни заявления за напускане на ГЕРБ ще бъдат разгледани от изпълнителната комисия и ще бъдат одобрени, допълниха от пресцентъра.

Напускането на членове на ГЕРБ беше анонсирано от бившия областен координатор за Хасково Иван Петров в края на миналата седмица, когато той обяви, че част от партийния актив ще създава нов политически проект.

От ГЕРБ – Хасково обясниха още, че имало членове на партията, които посетили офиса, за да декларират своята лоялност, въпреки разпространяваните слухове, че напускат.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
assa
assa
14.07.2013 13:29 13:29

sasdas

Back to top button