Хасково

Кадир Исов – новият областен управител на Хасково

Кадир ИсовКадир Исов е новият областен управител на Хасково.

Той ще заема тази длъжност временно до назначаване на титуляр, съобщават от правителствения пресцентър.

Кадир Исов е роден през 1973 г. Завършил е УНСС – София, спец. „Стопанско управление и администрация“.

Магистър е по „Икономика“.

Бил е управител на фирма „Мелек“ – Хасково.

От 2007 до 2013 г. е бил началник на отдел „Регионален технически инспекторат“ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

33 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.07.2013 22:03 22:03

celijat ni grad se dargi ot turci?!!!!!!!stavame turska oblast ve4e???!!!zashtoto si njmame balgari,interesno?!!!abe ei glupaci-haskovlii,turcite ni zavladjavat i te ve4e komandvat vav vsjka edna oblast v grada?!!!!!!!!!!!!!opomnete se be tapanari??!!!!!!!!!!!!

читателка
читателка
14.07.2013 0:21 0:21

БСП извърши национално предателство спрямо българите. БСП и ДПС повече нямат място в парламента. Време е за протести на площада всяка вечер до като им видим края. Няма да дадем Хасково на турците!

az
az
14.07.2013 7:26 7:26

БЪЛГАРИ

Патриот но не от Хасково
Патриот но не от Хасково
14.07.2013 9:38 9:38

Хасково=Анадола!
Хасково=Кауни!

gost
gost
15.07.2013 0:24 0:24

Защо не дадете първо шанс на някого и след това да реагирате така злобно, та нали се твърдиБългария нямало дискриминация. Етническото разделение и конфликти на такава плоскост никога не водят до добро за която и да е страна /меко казано/.

С 20% СЕ УПРАВЛЯВА ТРУДНО. НЕВ
С 20% СЕ УПРАВЛЯВА ТРУДНО. НЕВ
15.07.2013 8:18 8:18

ШАНС СЕ ДАВА КОГАТО ИМА НЯКАКВО СЪГЛАСИЕ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!!!
КОГАТО НЯМА СЪГЛАСИЕ ИМА ДОГОВОРКИ!!!!
НЕ СМЕ ЧУЛИ НИЩО ОТ ТЕЗИ ДОГОВОРКИ!!!
ЗАЩО СА ТОЛКОВА ТАЙНИ?
ПОЛИТИЧЕСКИТЕ РЪКОВОДСТВА НА ТЕЗИ ДВЕ ПАРТИИ СЕ ОПИТВАТ ДА УПРАВЛЯВАТ С ГЛАСОВЕТЕ САМО НА ОБЩО 20% ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС.
АМИ ДРУГИТЕ 80% ДАЛИ ИСКАТ ТОВА?????
ДЕМОКРАЦИЯТА ЗНАЧИ ЧЕ УПРАВЛЯВА ТОЗИ С ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ, А НЕ САМО НА 20%

Анонимен
Анонимен
15.07.2013 8:31 8:31

Ами Боко тиквата с колко процента ни е*а мамата за четири години аъ?

Жеков
Жеков
15.07.2013 8:58 8:58

Жалко.

VALL
VALL
15.07.2013 11:33 11:33

Управляващите пак се подиграха по най-брутален начин…

гост
гост
15.07.2013 11:43 11:43

браво най накрая хасковлиите си намериха областен управител да му е4естито, трябва да се отпразнува,

Анонимен
Анонимен
15.07.2013 17:49 17:49

😀

Иван Димитриев
Иван Димитриев
15.07.2013 18:04 18:04

какво значение има турчин българин важното че е точния човек на мястото си, и дано много години да ни управлява НАЗДРАВЕ!!!

Анонимен
Анонимен
23.07.2013 15:36 15:36

Трябва да има някакви изисквания при назначаването на областни управители.За област Хасково:Да имат необходимият образователен ценз /без калинки/,практическа, управленска и трудова автобиография.Да се изразява на правилен български език,без правописни грешки.Да не са свързани с далаверите на местната власт и управлението на ГЕРБ.Да имат опит по управление на големи групи от хора, да са участвали в ликвидиране на криза,стихийни бедствия и аварий.Да могат да общуват с жителите на областта,да знаят техните проблеми,да ги чувстват,че са едни от тях!Да провеждат политиката на държавата без задкулисни уговорки, в интерес на областта и обществото.Да познава структурата на гражданска заита,МВР,МО,местната власт,частните фирми и организации и техните възможности и умело да управляват и координират по пешаване проблемите на областта.Да работи превантивно за недопускане на провали в дейността си по защита на населението.Област Хасково граничи със Турция и Гърция.Да умее да контактува със суседните области от двете държави!Да е инциатор на патриотични прояви,да защитава средния и малък бизнес,да подпомага и организира социални прояви в защита на най-бедните слоеве от населението.
Еднакво добре да работи с всички политически партии за консенсус на взетите от правителството решения, да ги защитава и привежда в изпълнение.Да популяризира решенията на правителството и да ги разяснява до най-малката подробност.Да следи за законността на предлаганите решения и проекти от местната власт и прилага в пълна степен Конституцията на България,законите и разпоредбите на изпълнителната власт.
Управлението /обл.управител/ да бъде припознат и приемлив от партиите,организациите и жителите на областта.Да е с високо образование,с голям практически опит по управлението,да не е икономически обвързан,да няма бизнес интереси в областта.Да не е осъждан и работил във фирми със съмнителна репутация и с големии бизнес интереси в областта.Да умее да организира и ръководи силите и средствата за защита на населението от природни бедствия и аварии.Да е комуникативен,да взема бързи и правилни решения в екстремни ситуации.
Както се провеждат конк*рси за заемане на дадена длъжност,нека и при избор на областен управител има някакви изисквания, а не само да е назначен,защото някой иска да е той/заради някакви интереси/.Малко бях подробна в описанието какъв трябва да бъде един областен управител,но надявам се,че ще се съгласите с така изброените качества и умения,каквито трябва да притежава той!!

Анонимен
Анонимен
23.07.2013 16:07 16:07

Искам да цитирам част от един коментар:“ДЕМОКРАЦИЯТА ЗНАЧИ ЧЕ УПРАВЛЯВА
ТОЗИ С ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ, А НЕ САМО НА 20%“

Дааа…по принцип управлява този,който има повече гласове..Отделно ГЕРБ има такива.Предишният обл.управител беше отроче на ГЕРБ!Беше регистратор на случваите се събития-поради липса на практически опит за управление и трудова биография.Допущаше ,а и сама създаваше конфронтация с всички,които не са от ГЕРБ.Политически зависима.Не защитаваше интересите на на област Хасково.Не беше способна да се справи с проблемите на на жителите на областта.Не защитаваше средния и малък бизнес,а се даваше приоритет на малък кръг фирми, приближени на спорни структури.Липса на визия за управление-планиране,организиране,руководство и контрол на работата на обл.управа.Нулев практически опит и нисък образователен ценз на ръководството.Нисък авторитет и морал сред населението,неумение да се общува с „простосмъртните“,безпомощност и незнание за създаване на подходящи комисии и тяхното ръководство.Конфронтация с местната власт, с изключение на избраните от ГЕРБ
Ето,тя беше избрана от голямото болшинство!!
И…демокрацията не е анархия,не е свободия,а е законност и това трябва да се има в предвид.

Анонимен
Анонимен
23.07.2013 16:31 16:31

Искам да цитирам част от един коментар;ДЕМОКРАЦИЯТА ЗНАЧИ ЧЕ УПРАВЛЯВА
ТОЗИ С ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ, А НЕ САМО НА 20%
Дааа…по принцип управлява този ,който има повече гласове..Отделно ГЕРБ има такива.Предишният обл.управител беше отроче на ГЕРБ!Беше регистратор на случващите се събития-поради липса на практически опит за управление и трудова биография.Допущаше ,а и сама създаваше конфронтация с всички,които не са от ГЕРБ.Политически зависима.Не защитаваше интересите на на област Хасково.Не беше способна да се справи с проблемите на на жителите на областта.Не защитаваше средния и малък бизнес,а се даваше приоритет на малък кръг фирми, приближени на спорни структури.Липса на визия за управление-планиране,организиране,ръководство и контрол на работата на обл.управа.Нулев практически опит и нисък образователен ценз на ръководството.Нисък авторитет и морал сред населението,неумение да се общува с „простосмъртните” ,безпомощност и незнание за създаване на подходящи комисии и тяхното ръководство.Конфронтация с местната власт, с изключение на избраните от ГЕРБ.
Ето,тя беше избрана от голямото болшинство!!
Втората по големина сила е БСП.След като тези,които нмаха повече гласове /а вече стана ясно,как са се сдобили с тях/ не успяха да съставят правителство/а защо?защото не ги искат, правото е на втората политическа сила да направи това.А коя ще е първа или втора сила се определя на изборите от избирателите и трябва да се признае това.Ако, БСП има 20% останалите не са на ГЕРБ,нали??А колко хора не отидоха да гласуват?Сега най-много те критикуват!Така,че нека да не говорим за проценти!!!
Сегашният обл.управител е временно изпълняващ длъжността.При назначаване на постоянен,ако не ви харесва,има начини да се отреагира по демократичен начин.
И…демокрацията не е анархия, не е свободия,а е законност и това трябва да се има в предвид.

Гражданин от Хасково
Гражданин от Хасково
13.07.2013 20:25 20:25

С парите получени след дългогодишните съдебни разправии Златева изучи дъщеря си ,сега е ред за обзавеждане на апартаменти .Постарайте се с подкупите за да не се ядосва госпожата,че ще следват уволнения!!!!!!!!!!!!!!!!!!

рога и копита
рога и копита
13.07.2013 18:29 18:29

Е най-после някой има смелост да си признае какво се случва в регионалния инспекторат. От какво ви е страх Нали не вие сте давали подкупи на Златева и не сте партийни дружки. Нека да се обединим и напишем поне една жалба на тая Клисарова па нека и тя да си поспи, ч е я поддържа ДПС. Не е нормално директорите да ги тероризират и третират като роби. къде го има това = този махни сложи този, че ми е дружка

Чегевара
Чегевара
13.07.2013 16:22 16:22

А бе къде е партия „АТАКА“ когато се търгуват националните интереси от столетницата БСП и ДПС.Защо последователите на Волен Сидеров не излязат и обяснят как може в българско Хасково да сложат Губернатор Турчин, а може би им дадоха назначения за да си мълчат.СРАМ БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛИСТИ МОЖЕ БИ И ВИЕ СТЕ ПРОДАЖНИЦИ !!!!!

123
123
12.07.2013 22:38 22:38

На всички от ДПС да им проверят дипломите ! При тях всички са с купени дипломи.Примери: Огюн Байрям от управленческире кадри на Стамболово.Той когато работеше във БТК не можеше да си напише молбата за отпуск.Новият областен и той е нещо тъкова.

111
111
12.07.2013 22:47 22:47

Кога е бил този зам управител, бихте ли припомнили??????

Дарко
Дарко
12.07.2013 22:53 22:53

Благодарете за този „мил“ подарък на партия АТАКА и Болен Сидеров,че с гласа си така наречените патриоти допуснаха да се случи всичко това!

недоволна
недоволна
12.07.2013 23:21 23:21

Евала, машала, аферим! Да ни е честито!

solidaren ..
solidaren ..
12.07.2013 23:25 23:25

sega vece si namerihme prawilniya covek.brawo na upravlyavastite.tozi kadir nego zamenyam za 50 coveka.umen,kadiren.potencionalen i prosperirast .ako ne e taka.posle me pluyte.nqma da syvelawame s nego vqrwayte mi..

solidaren ..
solidaren ..
12.07.2013 23:28 23:28

super tova e coveka.tozi pit vece ulucihme
bravo..

:)
:)
13.07.2013 0:42 0:42

ей солидарен, вземи се научи да пишеш, после си давай мненията.

Ivan
Ivan
13.07.2013 6:03 6:03

Ami nazdrave!

Niamam nishto protiv turcite, no tova koeto se sluchva v nashata oblast e nepravilno. Malcinstvoto upravliava.

Koi i koga glasuva za turcite?

Nazdrave.

Ivan

borislava
borislava
13.07.2013 9:52 9:52

Познавам го много е добър и умен, но не знам какво ще правят в областната администрация служителите. Той е работохолик. А те не са свикнали на такова ТЕМПО. Гответе се за компютърни умения….ха сега..

borislava
borislava
13.07.2013 9:54 9:54

Познавам го много е добър и умен, но не знам какво ще правят в областната администрация служителите. Той е работохолик. А те не са свикнали на такова ТЕМПО. Гответе се за компютърни умения….ха сега..

ha taka
ha taka
13.07.2013 12:18 12:18

Временните работи са най-постоянни…За съжаление!

рога и копита
рога и копита
13.07.2013 13:19 13:19

Какво по -хубаво може да се случи на град Хасково. Началник на образованието турско мекере, областен турчин. Красота и фантазия. Досега за 10 дни Златева си показа рогата и цялата злоба събирана с години. Но на кого си отмъщава Директорите на училища ли я хвърлиха на улицата. Тя това си и заслужаваше. Всички нейни приятелки се наредиха на постове още от първия ден, а горките директори са привиквани и заплашвани кого трябва да назначат. Сега му е времето. Ще пишем нова история. Всички които имат връзки с ДПС се изредиха да ходят с чанти и бокети на гости при Златева. Събуди се народе. Няма ли някои да има сили и смелост да напише жалба в министерството

хасковлия
хасковлия
13.07.2013 15:49 15:49

Браво, социалисти-дупедавци, извършихте национално предателство към българите в Хасково, това ще бъде края на БСП.Отново си мислите че ще ограбвате България ,но този път ще бъде за кратко може би до есента и тогава ще носите персонална отговорност.Заедно с СДС и Христо Бисеров разбихте индустрията на Хасковска област с престъпната приватизация, оставихте хиляди безработни в Хасково.Отново имате апетити към контрабандата през двете митници затова беше и битката за областен.Но сега не трябва да ви се позволи. Призовавам към протести и гражданско неподчинение.

има го и ще го има
има го и ще го има
13.07.2013 15:56 15:56

Ей ти боклук, не бъркай дупките,при грешна дупка ти
го вкарват жестоко.Помни едно Огюн Байрам е най умния от всички от ДПС – вярно работихме в БТК много
добър,умен и културен на него за всичко може да разчиташ. Сега разбрах че работи в Община Стамболово
и съм сигурен ,че съвестно си изпълнява служебните си ангажименти и ангажименти. Запомни аз бях Директор на Огюн Байрам, той е много но много компетентен и добър професионалист, де да беше и областен с двете ръце щях да го подкрепям

Анонимен
Анонимен
23.07.2013 16:37 16:37

Има ли българи в Турция,които да участват в управлението на държавата???Не ми е познат такъв случай!

Back to top button