Хасково

Скриха цигарите в „Република“, полицията в акция

Цигари11 440 къса безакцизни цигари, 15 литра алкохол и 0,5 кг нарязан тютюн са иззели служители на МВР – Хасково при акция през почивните дни, съобщават от Областната дирекция. 

Проверките явно са стреснали търговците в хасковския квартал „Република“, защото още в петък те скрили цигарите без бандерол, разказаха читатели на Haskovo.info. Снабдяването с папиросите се превърнало в истинско предизвикателство и се чакало дълго, докато бъдат доставени.

Целта на полицейската операция е установяване на лица, използващи в търговската си дейност безакцизните стоки без бандерол. В хода на операцията са проверени по 2 обекта в Хасково, Димитровград и Свиленград и 1 обект в Харманли. От магазини, частни домове, складове и кафенета са иззети цигари от различни марки без акцизен бандерол, както и безакцизните алкохол и тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button