Регион

Трима в ареста за 140 грама канабис

Канабис, илюстрацияТрима димитровградчани на 17, 18 и 20 години са задържани през почивните за съхранение на близо 140 грама канабис и разпространение, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Криминалистите са установили, че 20-годишен младеж с инициали Д.Д. е снаблил с 60 грама марихуана двама свои съгражвани на по 18 години.

Последвало е претърсване в дома на задържания на улица „Илинден“ в Димитровград, където са били открити 2 ел.везни, повърхностите на които реагирали на канабис. Криминалистите са открили и алуминиево фолио, използвано за опаковане на наркотиците. На многоетажната площадка и в мазето са били намерени още черна полиетиленова чанта с 2 топчета от алуминиево фолио с 5 грама изсушена зелена листна маса – канабис, 13 топчета с тегло 13 грама и ел.везна.

В местния арест е и 18-годишен димитровградчанин с инициали М.Т. за същото нарушение на закона. Полицейските служители са открили в мазе на улица „3-ти март“, ползвано от задържания, 92 полиетиленови пликчета и 25 полиетиленови топчета със зелена листна маса с тегло 60 грама, реагираща при полеви наркотест на канабис.

Униформените са претърсили и мазе, ползвано от 17-годишен младеж, съучастник на М.Т., където са открили още грам канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button