Хасково

Пенсионери започнаха подписка срещу областен от ДПС

ПодпискаПодписка срещу назначаването на областен управител на Хасково от ДПС започнаха местни пенсионери. Според организаторите Йордан Петров и Атанаска Бойчева досега те са събрали над 2 000 подписа на недоволни от подобно назначение.

Ние не протестираме конкретно срещу Кадир Исов, който беше назначен за временно изпълняващ длъжността, а по принцип срещу губернатор от тази партия, заявиха организаторите. Подписи се събирали по квартали, а тази вечер и на централния площад „Свобода“.

Организацията се подпомага от партия „Атака“, които поели ангажимент да връчат събраните подписи на премиера Пламен Орешарски, на лидера на БСП Сергей Станишев и на президента Росен Плевнелиев.

Събирането на подписи ще продължи до края на седмицата.

 Подписка  Подписка

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Олелеееееее
Олелеееееее
16.07.2013 19:55 19:55

ха-хааа,другарко Бойчева,ами нали в правителството управлявате заедно с ДПС,мари?Значи централно сте заедно-БСП,ДПС и Атака,а пьк на местно ниво сте против ДПС,така ли?Другарко Бойчева,там тия с подписката,начело с тебе,да идете да се прегледате при психиатьр,за освидетелствуване сте всичките.

Люб40
Люб40
16.07.2013 22:13 22:13

Това ли ви е проблемът – когато хиляди живеят с пенсии от 150 лв., а министри пледират, че 1350 лв. са малко като начална заплата за току-що завършилите млади некадърници.
Може би пенсионерските клубове трябва да определят от коя партия да бъде губернаторът – пък ако ще да е „сульо“ или „пульо“.
винаги е било така – едно куче като не знае да лае – вкарва вълкът в кошарата.

Back to top button