Регион

Двама в болница след катастрофи до границата и край Симеоновград

Линейка, илюстрацияДва пътни инцидента с пострадали хора са станали вчера в Хасковска област, съобщават от Областната дирекция на МВР.

35-годишен мъж е пострадал при катастрофа до разклона за ГКПП „Капитан Петко войвода“. В 13:30 часа 57-годишен шофьор на камион отнел предимството на лек автомобил Форд Фокус с 20-годишен шофьор от Минерални бани. При удара е пострадал возещият се в товарния автомобил 35-годишен мъж от тутраканското село Нова черна, който е настанен в МБАЛ – Хасково с фрактура на дясна раменна кост и дясна ключица.

В 22:30 часа на пътя от Симеоновград за село Александрово 32-годишна жена е изгубила контрол над Сеат-а си и се е ударила в крайпътно дърво. Тя е с настанена в болницата в Харманли с множество порезни рани в областта на дясната ръка и главата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button