Хасково

Назначават безработен психолог в хасковското Бюро по труда

Бюро по труда - ХасковоПсихолог ще бъде назначен в Бюрото по труда в Хасково, съобщиха от Агенцията по заетостта. Кандидатите с бакалавърска или магистърска степен трябва да са регистрирани като безработни.

От тях се очаква да имат комуникативни и компютърни умения, способност за самостоятелна работа и работа в екип и адекватно и бързо решаване на проблеми.

Психолозите ще мотивират безработните по-активно да се включват в програми за заетост и ще им помагат при решаването на конкретни казуси, при търсенето на подходящо работно място или преход към обучение или заетост
Основната заплата е 450 лв. плюс допълнителни възнаграждения, установени в Кодекса на труда. Срокът на договора е до 31 декември 2013 г.

Хасковското Бюро по труда е имало психолози за кратко време в различни периоди. Сегашното място е част от националната програма „Активиране на неактивни лица“ на Агенцията по заетостта и Министерството на труда и социалната политика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
читателка
читателка
28.07.2013 13:04 13:04

От психолог имат нужда половината персонал в Бюро по труда в Хасково , особено арменката с истеричното си отношение към безработните!!!!

Back to top button