Хасково

Уволниха дисциплинарно шефа на Агенцията по храните в Хасково

д-р Христо ВълчановДиректорът на Областната дирекция по безопасност на храните в Хасково д-р Христо Вълчанов е дисциплинарно уволнен днес, съобщиха за Haskovo.info от пресцентъра на Агенцията в София. Причината е приключило вътрешно разследване.

Резултатите от проверката са показали, че д-р Вълчанов не е изпълнил решение на Върховния административен съд, с което е отменено затварянето на магазин за месо в района на зеленчуковия пазар в Хасково. Той беше затворен след няколко проверки на инспектори от агенцията. Съдът в Хасково потвърди затварянето, но на последна инстанция санкцията беше отменена. Въпреки това директорът на БАБХ не е изпълнил решението на магистратите, казаха от пресцентъра на агенцията.

За временно изпълняващ длъжността директор на Областната дирекция по безопасност на храните е назначена жена от регионалната структура, която досега е заемала длъжността главен инспектор, допълниха от пресцентъра на БАБХ, но не уточниха коя е тя, тъй като все още не е получила официално заповедта си за назначаване.

Предстои да бъде обявен конкурс за позицията директор на ОДБХ – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.07.2013 21:27 21:27

трябва още паследствия ,не може само уволнение .Вълчанов унищожи магазините в Х-во

Анонимен
Анонимен
17.07.2013 22:46 22:46

почна се. кой ли е следващия директор???

спиро
спиро
18.07.2013 5:24 5:24

Най-после управляващите си отвориха очите.След Марти , следващия далавераджия си замина.Но не е за оплакване.Той си е оплел кошницата отпреди. Задочните му фирми за проекти на ТО и ПП ,както извършване на ДДД услуги на ТО и складове са си в действие поне още 1 година/имат сключени договори по желание естествено ??? /Цеха за фалшив и несъответстващ айрян , а вече и с разширения катък и др.мл.продукти ,също му носи добри доходи.Смее ли някой да го проверява ако ше да е и от по високо ниво. Регистриран е. в последните дни,тихомълком на м.декември преди време,от измислена комисия,но спазени процедурно , естествено ,всички документални изисквания.Но така е след като има кой да му удря по едно рамо от време на време.Дано поне след него да назначат компетентен и не чак толкова крадлив достоен и справедлив Директор на Агенцията и не стане така да съжаляваме за Вълчанов !!!

tita
tita
18.07.2013 13:09 13:09

Съпер!Гадния цайс.който уволни неправомерно много кадърни специалисти-ще си ходи!!!

Back to top button