Хасково

Подпалено стърнище изпепели 2 дка слама

Пожар, илюстрация2 дка слама са изгорели при пожар в стърнище край хасковското село Татарево, съобщават от Областната противопожарна служба. Инцидентът е станал вчера сутринта около 5:00 часа. Причината за лумването на огъня е небрежност.

По всяка вероятност става въпрос за изхвърлена незагасена цигара. Два екипа огнеборци са се включили в гасенето на пламъците. Изгорели са 2 дка небалирана слама.

В сряда огнеборците са гасили два апартамента. Първият иницидент е станал в Димитровград на ул. „Патниарх Евтимий“. Пламъците лумнали заради неправилно използване на нагревателни уреди. Унищожени са мебели.

Другият апартамент, който е горял вчера се намира в необитаема жилищна сграда на ул. „Г.С. Раковски“ в Ивайловград. Изгорели са 30 кв. м. дюшеме, 30 кв. м. каратаван, опушени са и 60 кв. м. стени. Причината за пожара е в процес на установяване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button