Хасково

КОРЗ погна уличните търговци, иззе царевицата на хасковлия

КОРЗ

1

50-годишен хасковлия остана без количката, с която продава царевица в центъра на града. Акцията бе осъществена от общинска служба КОРЗ.

„Това е лице, което през последните няколко години има съставени 5 акта. До края на миналата седмица нито едно от наказателните постановления не беше платено„, съобщи за Haskovo.info шефът на КОРЗ Милен Китин.

Всички актове са съставени за това, че мъжът продава царевица без издадено на негово име разрешително от общината, допълни той. Общата стойност на глобите е близо 400 лева.

Издаването на разрешително струва 30 лева, а таксата, която ще трябва 50-годишният хасковлия да плаща на общината на месец ще е не повече от 15 лева, допълни Китин.

По думите му по време на летния сезон подобен тип нарушения се увеличават, защото хората продават произведената от тях продукция без да се снабдяват предварително с разрешително.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
свети илиодор
свети илиодор
19.07.2013 15:42 15:42

много ме кефят тия пичове от корз –по цял ден фиркат тия лади напред- назад вършат си частни работи наеперили се с тия ризи -вижте ни кой сме ние

рр
рр
19.07.2013 15:46 15:46

Когато големите скъпарски коли спират в тревните площи и по новите плочки контролните органи /тези дебели и мазни трудно подвижни / си гълтат биричката на кенана!!!Покрай тях минават и гордите собственици на домашните любимци които осират главната алея!!!Реакцията е никаква но ако трябва показо да се изгони този цовечец……..веднага две коли на КОРЗ и 10 общински полицай сякаш е терорист от световен мащаб! До там води алчноста и простотията на управлявщите тези институций в нашия град!

Анонимен
Анонимен
19.07.2013 20:52 20:52

Да им го начукаш в устата,с чий бензин се разкарват,нали е от нашите данъци…

333
333
20.07.2013 22:01 22:01

ВСИЧКО ТОВА СЕ ПРАВИ ОТ АЛКОХОЛИЗИРАНИЯ ШЕФ НА КОРЗ МИЛЕН КИТИН И МАЗНОТО ПЕДЕРАСТЧЕ АТАНАС ЕРФАНДОВ. ТИЯ ДВАМАТА ПРАВЯТ ТЕЗИ „АКЦИИ“ ЗА ДА ОТЧЕТАТ ДЕЙНОСТ И ДА СЕ ХАРЕСАТ НА УЗУНДЖОВЕЦА. А НА НЕГО СТРАШНО МУ ХАРЕСВА КАТО МУ ЛИЖАТ ГЪЗА ТАКИВА ОТРЕПКИ, КОИТО НЕ СА ПОСТИГНАЛИ НИЩО В ГНУСНИЯ СИ ЖИВОТ И СА СЕ ВПИЛИ В ОБЩИНАТА КАТО КЪРЛЕЖИ.

готин пич
готин пич
20.07.2013 22:58 22:58

както и да е но китин и тия тарикати до него с ладите едва ли си мислят че ще се пенсионират в общината –вервайте ми

Back to top button