Хасково

42 свободни места след трето класиране в областта

Класиране42 са свободните места за седмокласници в гимназиите в областта след трето класиране, съобщи за Haskovo.info експертът от Регионалния образователен инспекторат Иван Ванчев.

Най-много незаети бройки има в хасковската гимназия по механоелектротехника. Търсят се 8 желаещи за „Компютърна техника и технологии“, четирима – за „Електродомакинска техника“ и двама – за „Компютърни мрежи“.

В СОУ „Любен Каравелов“ – Димитровград също има 8 свободни места в спец.“ Предприемачество и бизнес“

По четирима кандидат гимназисти могат да запишат и ПГССИ „Христо Ботев“ – Свилеград и ЕГ „Д-р Иван Богоров“ – Димитровград в паралелките „Туристическа анимация“ и  „Английски език с усилено изучаване на немски език и информационни технологии“.
Незати места има и във Финансово – стопанската гимназия в Хасково, в Гимназията по туризъм, ПМГ – Димитроград, СОУ „Неофит Рилски“ – Харманли и СОУ „Д-р Петър Берон“ – Свиленград.

Желаещите да учат в някое от тези училища трябва да подадат заявление на място в съответното учебно заведение от 22 до 24 юли.

Ето и списък н незаетите места след III етап на класиране

Класиране

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button