Регион

Пияна мотористка катастрофира, рани приятеля си

МотоциклетистПияна 25-годишна софиянка в мотоциклет „Хонда“ е катастрофирала по пътя Свиленград – село Капитан Андреево, съобщават от Областната дирекция на МВР – Хасково. Тази нощ около 1:30 часа тя и 26-годишен неин приятел подкарали возилото към граничното село.

Заради несъобразена скорост, софиянката изгубила контрол над управлението на мотоциклета, излязла извън пътното платно и паднала на земята. От удара е пострадал 26-годишният мъж, който е с фрактура на подбедрица на десен крак, а водачката – с охлузно-контузни рани по тялото и главата.

Двамата са настанени в  МБАЛ – Хасково без опасност за живота. Пробата с „Алкотест Дрегер“ е установила наличие на 1,3 промила алкохол в кръвта на шофьорката. По случая е образувано досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
23.07.2013 9:32 9:32

ах колко сме велики…..ние сме от софия и имаме хонда и сме господари на пътя….да ама нееееее

Back to top button