Регион

Девет акта и двама в ареста след сбиване

Полиция, илюстрацияДевет свиленградчани са отведени в районното управление на полицията в града след сигнал за сбиване на улица „Синчец“ снощи, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

Малко преди 21 часа възникнал скандал между съседи, който тръгнал от спорове за жена и прераснал в побой и саморазправа, уточняват от полицията.

Деветимата участници в сбиването са с протоколи за предупреждение и са им съставени актове по общинската наредба за опазване на обществения ред.

При побоя няма пострадали хора.

За 24 часа са задържани двама от участниците на 30 и 31 години.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
средния маргин
средния маргин
24.07.2013 20:24 20:24

протокола за предупреждение има стойност на тоалетна хартия тоест абсолютна нула Този факт всички го знаят що се атнася до актовете те няма да бъдът платени защото циганите нямат пари Единственоато средство за въздействие в този случай е в кауша на мвр и глад и безводие така ще си кажат и майчиното мляко Така действувахме едно време ние старите милиционери затова нямаше кражби грабежи и безредия

бай фидан
бай фидан
29.07.2013 15:30 15:30

малко бият полицаите.аз ли да ви уча бе полицаи млади?като ги вкарате тия мангали ведна тъмна стаичка слагате качулките и бой с торба портокали не оставя следи.бой докато се напикаят.иначе няма оправия

Back to top button