Регион

Свиленградски млади огнеборци десети на състезанието във Франция

Снимка: Е-svilengradНай-доброто класиране досега на български отбор записа свиленградският противопожарен отряд „Млад огнеборец“ на 19-то международно състезание по CTIF във Франция.

Учениците от местното СОУ „Д-р Петър Берон“ постигнаха престижното десето място в комплексното класиране сред 46 отбора от 21 държави. Младите огнеборци на Свиленград станаха осми в дисциплината „Бойно разгръщане на състезателна пътека“.

Изключително съм доволен от представянето на децата„, коментира пред  Е-svilengrad треньорът им инспектор Ивелин Тонев от Свиленградската противопожарна служба. Досега наш отбор не се е класирал в десетката, което си е неоспорим успех, допълни той. Другият български отбор, участвал в състезанието – отборът на Варна, се класира на 18-то място.

Haskovo.info припомня, че отборът на СОУ „Д-р Петър Берон“ стана първи на републиканските състезания „Млад огнеборец“ през юни, които се проведоха в комплекс Албена. Там свиленградските ученици спечелиха убедително в дисциплините „Бойно разгръщане на състезателна пътека“  и „400 м щафетно бягане с препятствия“ и поведоха в комплексното класиране 1056,61 точки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button