Спорт

Републикански шампионат по картинг в на пистата край Хасково

КартингКартинг писта Хасково ще е домакин на Четвърти кръг от Републиканския шампионат по картинг. За пръв път кръг от държавния шампионат ще се проведе на осветление, затова началния час на надпреварата е 19:00. Това се налага заради очакваните високи температури,  съобщават от картинг пистата.

И този път надеждите за добро класиране са свързани с хасковските представители в отделните възрастови групи – Максим Харалампиев – клас Мини, който до момента е 2-ри в генералното класиране.

В клас Ротакс джуниър имаме двама състезатели – Симеон Симеонов – шампион за 2012 г и отново водач в класирането до момента. Другият ни представител тук е Николай Ангелов, допълват от картинг пистата.

В най-високия клас -125 сс ще вземе участие добре познатият на хасковската публика пилот Владимир Арабаджиев. Той е единственият българин, имал шанса да се състезава в шампионата на Формула 3.

Състезанието ще продължи и в неделя. Входът на пистата ще бъде безплатен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button