Хасково

Съдът прати зад решетките 25-годишен рецидивист

Александър ЯнакиевНай-тежкото наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 години, което да се изтърпи ефективно, при първоначален „строг“ режим наложи Хасковският районен съд на 25-годишният Александър Янакиев от Криво поле за хулиганство.

На 13 май тази година Александър и 44-годишен негов приятел от Хасково бяха арестувани след подаден сигнал от собственик на заведение в село Корен.Той обяснил на униформените, че двамата мъже нахлули в заведението му, започнали да го изнудват за пари и изпочупили инвентар в кръчмата.

Познатите на органите на реда нарушители са арестувани по-късно в кръчма в село Малево. При задържането им, Александър и приятелят му са оказали съпротива и са отправили обидни думи към служителите от автопатрула – „какви полицаи сте вие бе мишки такива“, „вие сте едни долни боклуци, на които ние плащаме заплатите, изчезвайте от тука“, „как ще стане това бе мишки, какви сте вие, нищо не можете да ми направите“, „мишки, изчезвайте от тук“.

Александър Янакиев е осъждан 4 пъти досега. През октомври 2012-та той е привлечен като обвиняем по друго дело за хулиганство. Младежът бе обвинен в това, че нанесъл удари по главата и тялото на собственик на хасковско заведение, а по-късно по хулигански подбуди ритал полицай от местното полицейско управление.

44-годишният хасковлия е получил присъда от 6 месеца „лишаване от свобода“, тъй като в съучастие с приятеля си Александър „извършил непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – викал, употребил физическа сила, казал нецензурни, обидни, подигравателни и заплашителни изрази“.

Решението на Хасковския районен съд подлежи на обжалване пред окръжните магистрати в 15-дневен срок.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
23
23
25.07.2013 16:56 16:56

малко са му 3 години трябваше да му дадат 30

SAGA
SAGA
25.07.2013 20:18 20:18

брееееееее тоя леш жив лие е още бе

тиририрам
тиририрам
26.07.2013 15:08 15:08

Ха,сега да те видим помак,кой тебе ще обижда в затвора/анално разбира се/

SAGA
SAGA
27.07.2013 7:16 7:16

че какво голямо и мекичко дупе има може да му се израдва някъв мангал

бай фидан
бай фидан
29.07.2013 15:21 15:21

ще яде махалката в пандиза,този отворко.

Back to top button