Хасково

ВСС отстрани временно от длъжност окръжния прокурор на Хасково

Иван ВанчевВисшият съдебен съвет е отстранил временно от длъжност окръжния прокурор на Хасково Иван Ванчев до приключване на дело, водено срещу него.

Предложението е на главния прокурор Сотир Цацаров, който е обяснил, че Софийска градска прокуратура е образувала наказателно производство срещу магистрат, съобщи Агенция Фокус. В производството се съдържат данни за извършено документно престъпление от страна на Иван Ванчев.

Производството е за закупуване и осигуряване на официален документ с невярно съдържание – диплома за висше образование и предоставянето й на друго лице.

Пред Haskovo.info Иван Ванчев коментира, че не е запознат за каква диплома става дума. Подобни въпроси ми бяха задавани при предишното ми отстраняване от длъжност преди близо 2 години, но тогава производството беше срещу неизвестен извършител и беше прекратено, уточни той. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Нецацаров
Нецацаров
26.07.2013 15:41 15:41

От къде закупил дипломата,по интернет ли?Щото там постоянно върват обяви за това.Та това обвиненийце
тоя СКАРИДОВ да си го навре отзад като предишния.
А ти Ванко горе главата.Нали знаеш вола като рови къде му пада калта…

12345
12345
26.07.2013 16:46 16:46

VREME E VE4E I PIANDURNIKA NA VIK HASKOVO DA SI HODI MNOGO VREME GO DARJITE VE4E TOIA PIANDURNIK skovo.me/2011/04/19/шефа-на-вик-хасково-купонясва-с-кръшни/

Back to top button