Хасково

Хасковлии искат асфалт чрез фейсбук

Политическа промяна сегаДа се асфалтират ул. „Първи май“, вилна зона „Кенана“ както и пътя за село Книжовник искат хасковлии във фейсбук. Мненията си гражданите на областния град са изразили на създадената преди няколко дни страница „Политическа Промяна Сега“.

Според описанието това е независима интернет платформа за споделяне на мнения по различни въпроси, вълнуващи гражданите. Платформата се инициира едновременно в повече от 25 града в страната, за да провокира обща дискусия за бъдещето на България и града/района, в който живеете.

За да бъдат все пак чути исканията на хората „Политическа Промяна Сега“ е обявила, че си търси и регионален лидер.

„Търси се организатор на регионален екип… за едно трудно пътуване, потенциален враг на Правителство и Парламент, без заплащане, дълги часове, много работа, големи предизвикателства, признание, създаване на по-добра страна за всички българи, в случай на успех“, пише на фейсбук страницата на платформата.

До този момент тя е харесана от 231 души. Хората обаче изразяват съмнение, че ще се намерил регионален лидер, тъй като за заемането на тази позиция не се предлага заплащане. Все пак има и такива, които поздравяват организаторите за идеята и са готови да се включат безвъзмездно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.07.2013 12:06 12:06

Гъзенцето ви к*рец неще ли аъъ…?

дядо викентий
дядо викентий
29.07.2013 12:08 12:08

не само ул първи май и кенана така също и вилна зона куба отсечката от ул провдивска на запад кам кенана

абв
абв
29.07.2013 16:37 16:37

за фейсбук ли гласувахте на кметските избори :)))

Back to top button