Хасково

Крадци обраха апартамент и кафемашина

Полиция40 грама златни накити, 50 грама сребро и 5 лева са били откраднати от апартамент в хасковския кв. Орфей, съобщават от Областната дирекция на МВР.

След разбиване на вратата на терасата неизвестните засега нарушители са задигнали плячката – златни пръстени, синджири, медальони, обеци и гривни.

От полицията съобщават за още една кражба. За времето от 24 до 29 юли в Димитровград на бул. „Димитър Благоев“ са били задигнати 130 лева от кафемашина. По двата случая да образувани досъдебни производства. Работата по установяване на извършителите продължава, допълват от полицията.

Вчера униформените са успели да задържат двама симеоновградчани на 31 и 36 години за кражба. Установено е, че те са откраднали 450 м. телефонен кабел от трасе на БТК в района на паркинг „Гергана“ в Харманли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button