Регион

Заловиха двама телефонни измамници, взели 800 лева от баба

Телефон, илюстрацияДвама телефонни измамници са задържани в свиленградския арест, след като вчера успели да вземат 800 лева от възрастна жена, съобщават от Областната дирекция на МВР в Хасково.

По обяд неизвестен мъж позвънил на телефона на 79-годишна жена от любимешкото село Малко градище и й съобщил, че дъщеря й има нужда от 800 лева за лечение. Малко по-късно дъщерята позвънила в полицията, за да съобщи, че майка й е станала жертва на измама.

След като получили сигнала полицаите установили измамниците и ги задържали. Това са двама мъже от Свиленград на 29 години, познати на органите на реда.

От полицията за пореден път предупреждават възрастните хора да са внимателни при получаване на телефонно обаждане и да проверяват ситуациите преди да дават пари на непознати.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button