Хасково

Психично болен пак разходи полицаите до „Щерю Вапцаров“, притежавал боеприпаси

ул. Щерю Вапцаров, снимка: Гугъл мапсВтори ден поред психично болен мъж от ул. „Щерю Вапцаров“ е създал работа на полицаите.  И ако във вторник сигналът „мафия застреля сина ми“ се оказа неоснователен, то вчера възрастният мъж е бил главно действащо лице в междусъседски скандал.

Той се е скарал с 20-годишен младеж, живеещ на съседен етаж в  блока на ул. „Щерю Вапцаров“. Двамата са били доведени в Районното управление на полицията в Хасково, за да дадат обяснения. При личен обиск у 57-годишния мъж са били открити джобно ножче, 3 боеприпаса, халостен и два бойни патрона с различен калибър.

При проверка в дома му са били намерени още 36 бойни патрона за карабина, 6 пълнителя за карабина и 2 халосни патрона за автомат.

Назначена е експертиза за уточняване вида и калибъра на боеприпасите. 57-годишният мъж е настанен в Психодспансера в кв.Болярово. По случая е образувано досъдебно производство

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button