Хасково

Пореден удар на обирджии, влезли в жилище през терасата

Пари, архив2000 евро, 2000 лева, 15-грамов златен ланец и ключ за търговска маса на пазар са откраднати от частен дом в Хасково. Обирът е станал за времето от 28 до 31 юли, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Неизвестни засега крадци са влезли в жилището като са разбили с твърд предмет PVC докрама на прозорец на тераса.

Както Haskovo.info писа в понеделник чрез разбиване на вратата на терасата друго хасковско семейство остана без  40 грама златни накити, 50 грама сребро и 5 лева.

След разбиване на вратата на терасата неизвестните засега нарушители са задигнали плячката – златни пръстени, синджири, медальони, обеци и гривни.

Свиленградските полицаи са задържали 17-годишна девойка от село Райкова могила. Тя е откраднала шампоан и балсам за коса от голяма търговска верига в граничния град. С непълнолетното момиче работи инспектор от Детска педагогическа стая, допълват от полицията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.08.2013 19:39 19:39

И ся,полицията ко ши прай…?
Ши си дръгни гъзъъъ…

Back to top button