Хасково

Хасковската екоинспекция остана без директор

Димитър ИлиевДиректорът на РИОСВ – Хасково Димитър Илиев е уволнен заедно с всички останали 15 директори на регионални екоинспекции в страната. Освободени са и шефовете на националните паркове и регионалните басейнови дирекции.

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова обяви, че на работа остават само тези, които преди това са били върнати от съда заради неправомерни уволнения.

Уволненията в регионалните дирекции са заради неефективно изпълнение на проекти по оперативна програма „Околна среда“. Контролиращият орган е констатирал нередности при провеждане на обществените поръчки, които са довели до финансови корекции, изплащани от националния бюджет, обясниха от министерството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДАРВИН ИВАНОВ
ДАРВИН ИВАНОВ
02.08.2013 9:23 9:23

ТОЗИ МУШМУРОК Е ЗА ЗАТВОРА,ТЕ ГО УВОЛНИЛИ.АМА ВСЕ ПАК Е НЕЩО КАТ ЗА НАЧАЛО

Мнение
Мнение
02.08.2013 15:50 15:50

да, добре е , че дойде и неговото време, макар че трябваше да стане много отдавна,… лошото е, че вместо в затвора ще си почива у дома с максималната си пенсия…

Анонимен
Анонимен
03.08.2013 8:34 8:34

Господ ще го накаже,никой друг.Отрови цял град време е за ада.

Анонимен
Анонимен
04.08.2013 8:04 8:04

от кога на крадците викат Дирекор.

Back to top button