Хасково

Задигнаха 10 000 лева от офис в Хасково

Полиция, илюстрация10 000 лв. са откраднати от офис на дружество на хасковската ул. „Русе“, съобщиха от пресцентъра на полицията. Кражбата е станала на 31 юли срещу 1 август. За да проникнат в офиса, крадците са изкъртили стена и са разбили врата. Парите са били съхранявани в чекмедже на офис-шкаф.

На 1 август в свиленградското с. Студена през незаключена врата е проникнато в частен дом, откъдето са задигнати 500 лв. Парите са били оставени в един от шкафовете на бюфет. Образувана е полицейска преписка.

100 литра дизелово гориво са източени от булдозер на строящата се автомагистрала „Марица“ в района на Свиленград. Кражбата е станала на 31 юли срещу 1 август, като е изкъртен катинара на резервоара на машината. По същия начин от водоноска са източени 50 л. дизелово гориво.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
slavcho
slavcho
02.08.2013 15:10 15:10

bravo be gerdjik

Back to top button