Хасково

Петър Мидов стана шеф на Окръжна прокуратура – Хасково

Прокурори

Петър Мидов

Прокурор Петър Мидов е новият временен административен ръководител на Окръжна прокуратура – Хасково, научи Haskovo.info.

Самият той потвърди информацията като поясни, че ще заема този пост до 19 август. Тогава се очаква определеният преди ден от Висшия съдебен съвет временен административен ръководител на прокуратурата Розалин Трендафилов да се върне от отпуск

Критерият Трендафилов да сдаде поста на Мидов е неговото старшинство и ранг.

Прокурори

Розалин Трендафилов

Haskovo.info припомня, че до рокадите за шефския стол в Окръжна прокуратура – Хасково се стигна след като титулярът Иван Ванчев бе отстранен временно до приключване на разследване, водено срещу него.

Предложението бе на главния прокурор Сотир Цацаров, а поводът- образувано наказателно производство от Софийска градска прокуратура срещу Ванчев заради документално престъпление.

Става въпрос за закупуване и осигуряване на диплома за висше образование и предоставянето й на друго лице.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
немидов
немидов
03.08.2013 12:56 12:56

Е и ко…?Иванеее не се предавай,пък като станеш глав.прок тогава …ахъ да.

AAAAAAAAA
AAAAAAAAA
03.08.2013 13:50 13:50

ЩЕ СТАНЕ ГЛАВЕН ПРОК*РОР АМА ДРУГ ПЪТ!!!А ПЪК АКО СТАНЕ,ЗНАЧИ ВЕЧЕ НАИСТИНА Е СВЪРШЕНО С БЪЛГАРИЯ!

Анонимен
Анонимен
03.08.2013 16:07 16:07

Амчи кат е свършено с България,заминавай за НАГЪЗАКИ бе да ти го начукам в долната част на гръбчето.Бре че простотия и селяния…

aaaaaaaaa
aaaaaaaaa
03.08.2013 19:33 19:33

АЗ АКО ТЕ ЗНАМ КОЙ СИ,ТАКИВА НАГЪЗАКИТА ЩЕ ТИ ДАМ!ЗАКЛЕВАМ СЕ В МАЙКА СИ ЧЕ ЩЕ ТЕ ЗАКОЛЯ КАТО ПРАСЕ!ЩЕ ТИ РАЗПОРЯ КОРЕМА КОЙТО Е ПЪЛЕН С ЛАЙНА И ЩЕ ТЕ ХВЪРЛЯ В НЯКОЙ ЯЗОВИР ДА ТЕ ПАПАТ РАЦИТЕ!МНОГО СИ СМЕЛ ЗАД КЛАВИАТУРАТА!АЗ НЕ ТЕ ОБИЖДАМ И ТИ НЕ СМЕЙ ДА ГО ПРАВИШ ПОВЕЧЕ!ЖИВ ТЕ ОДИРАМ!НЕ СЕ ШЕГУВАМ И НЕ МИ ПУКА ОТ НИКОЙ!

Back to top button