Хасково

Банкови служители пратиха на море децата от Дом „Асен Златаров“

ДарениетоДеца от хасковския Дом „Асен Златаров“ летуват на брега в Равда след като получиха дарение от банка. За морската им ваканция банковите служители осигуриха всичко необходимо за плажа – облекла, аксесоари и игри. Всеки от възпитаниците на дома получи индивидуален и лично адресиран пакет с подаръци.

Доброволците нарекоха кампанията си „Синьо лято“ с желанието децата да изживеят пълноценно дългоочакваните дни край морето.

Банката осигури на дома и професионален фотоапарат, с който децата да заснемат най-вълнуващите моменти от ваканцията и да се включат във фотоконкурса „Моето синьо лято“. Най-добрите фотоси ще бъдат отличени на изложба в края на лятото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бял негър
Бял негър
06.08.2013 8:48 8:48

Нищо лично,радвам се за децата.Но защо не напишете кои са благодетелите,коя е банката,това лични средства ли са или от лихвите?Ако е от второто тегля си депозита веднага.Високи лихви по кредитите,ниски лихви по депозитите и лихви при теглене на депозит.
ИСЛАНДСКИЯТ модел на конституция е за нас,всички банкери на топло,а които останат да платят почивките на децата ама от джоба си,тогава БРАВО…

мъжът
мъжът
06.08.2013 12:26 12:26

СИбанк на баджа пише

Back to top button