Регион

Кърджалийско Пежо излетя от пътя, паркира в канавка

КатастрофатаСемейство с лек автомобил Пежо Партнър с кърджалийска регистрация се отърва с леки наранявания след близо 30-метров полет от пътя в канавка. Инцидентът стана днес по обяд. Двамата съпрузи пътували от Минерални бани към Спахиево. 

Малко след село Долно Брястово шофьорът изгубил контрол над автомобила, излязъл от пътното платно и спрял в крайпътна канавка след близо 30-метров преход през банкета.

По всяка вероятност причината за катастрофата е несъобразена скорост. След инцидента водачът е бил контактен. От сериозни наранявания го е спасила въздушната възглавница, която се е отворила при удара. Мъжът дори се придвижвал сам, но обяснил пред униформените, че няма спомен какво се е случило.  От областната дирекция на МВР съобщиха, че водачът е настанен в МБАЛ – Хасково със съмнения за счупен прешлен.

Съпругата му се е отървала с леки наранявания. Прегледана е и е изписана за домашно лечение.

Катастрофата Катастрофата

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button